El Sant Andreu s’ha convertit en el tercer semifinalista de la 37a edició del Torneig d’Històrics. Els quadribarrats ho han aconseguit després de guanyar el Muntanyesa i empatar amb el Terrassa. L’equip de Xavi Molist és el primer semifinalista de la segona semifinal del Torneig. Els primers classificats per a les semfinals han estat el Manresa i el Cerdanyola.

Un gol de Josu dona el triomf al Sant Andreu contra el Muntanyesa

El primer partit de la tercera jornada dels Històrics ha enfrontat el Sant Andreu contra el Muntanyesa. Abans del matx, els responsables del torneig han volgut retre homenatge a Cristian Gómez, exjugador de futbol i actualment segon entrenador dels quadribarrats. El partit ha començat amb una bona ocasió de Martí Alonso que el porter del Muntanyesa, Pablo, ha enviat a córner. I al minut 26, ha arribat el gol dels quadribarrats. Josu ha fet el l’1 a 0 després de transformar un penal. Pocs minuts després, el Muntanyesa ha estat a punt d’empatar amb una ocasió de Wilbert, que Jaime ha pogut refusar. El conjunt de Nou Barris ha buscat el gol de l’empat, i el Sant Andreu el de la sentència. Però finalment el resultat ha estat d’1 a 0 favorable al conjunt de Xavi Molist, el Sant Andreu s’ha imposat per 1 a 0.

El Muntanyesa guanya el Terrassa

En el segon partit de la tarda, el Muntanyesa estava obligat a guanyar el Terrassa per mantenir opcions d’estar en una de les semifinals. I els de Nou Barris han sortit a buscar el triomf. Al minut 5, Guissemis, porter del Terrassa, ha hagut d’intervenir després d’una indecisió de la defensa egarenca. El Terrassa no ha trigat a reaccionar i deu minuts més Joan Piera ha estat a punt de marcar, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. Al minut 22, nova ocasió per al conjunt de Gerard Garrido amb una jugada embolicada que s’ha estavellat al pal de la porteria del Muntanyesa. I tres minuts més tard, ha estat Joel Toledo qui ha esta a prop de fer l’1 a 0.

Però, finalment ha estat el Muntanyesa qui ha marcat. Manel Montoya, al minut 34 i a la sortida d’un córner, ha fet el 0 a 1 amb una bona rematada de cap després d’imposar-se per alt a la defensa del Terrassa. El gol dels de Nou Barris ha estat l’únic que s’ha vist i el conjunt de Raúl Paje s’ha acabat imposant.

El Sant Andreu i el Terrassa empaten

El tercer partit ha enfrontat dos equips que es veuran les cares a la Segona RFEF aquesta temporada. El Sant Andreu disputava el partit sabent que un empat era suficient per passar a semifinals i el Terrassa amb l’obligació de guanyar per tenir-ne opcions. Abans de l’enfrontament, Sergi Arranz ha rebut l’homenatge per part dels responsables del Torneig.

L’inici de l’enfrontament ha estat molt igualat amb molt de domini al mig del camp. Tot i això, la primera ocasió de gol ha estat per als andreuencs. Al minut 19, Sergi Serrano ha centrat des de la dreta i la rematada d’Alexis, al segon pal, ha anat al lateral de la porteria terrassenca. Sis minuts més tard, l’ocasió ha estat per al conjunt vallesà, amb un xut de Gil que Nil ha refusat. Les darreres ocasions del partit ha estat per al Sant Andreu, amb un xut creuat de Jordi Méndez que ha aturat Marcos i per al Terrassa amb un xut de Pol Sánchez que ha sortit per sobre el travesser. Al final, empat a 0 i el Sant Andreu cap a les semifinals.