Bruna Vilamala

El Barça ha superat l’Osasuna en el partit únic a Pamplona dels vuitens de final de la Copa de la Reina. Les dones entrenades per Jonathan Giráldez s’han imposat per 0 a 9 a les navarreses per passar als quarts de final. Les blaugrana són les actuals campiones de la competició amb tres victòries consecutives i nou títols en total. El partit ha estat una festa a Pamplona amb més de 6.000 espectadors.

Superioritat total, festival golejador

L’Osasuna juga una divisió per sota de les blaugrana i, de fet, està classificat al darrere del filial del Barça. Unes dades que s’han traduït al camp en un partit plàcid i a mig gas per a les dones entrenades per Jonathan Giráldez. Dos gols de Bruna Vilamala en els minuts 23 i 26 de la primera part han sentenciat el partit abans del descans d’un partit que Engen s’ha perdut per lesió.

En la segona part, el Barça ha sortit molt fort i Paralluelo ha fet el tercer en el minut 49. Tres minuts després ha arribat el 0 a 4 gràcies a la brasilera Geyse. En el minut 54, Bruna Vilamala ha signat un triplet per fer el 0 a 5. El festival ha continuat tres minuts després amb el doblet de Paralluelo després d’un xut creuat. En el minut 66, Aitana ha fet el setè gol després de molt d’insistir-hi. Mariona Caldentey ha ampliat la diferència amb el 0 a 8 d’un xut de rosca de falta. Aitana ha segellat la golejada amb un doblet i el definitiu 0 a 9.