L‘Atlètic-Barceloneta s’ha imposat a la piscina de l’Olympiacos en la cinquena jornada de la Champions. Una victòria que col·loca l’equip mariner com a líder de la classificació i a un pas de classificar-se per a la final a 8. Els d’Elvis Fatovic han guanyat tots els partits que han disputat a Europa.

Igualtat màxima entre mariners i grecs

S’esperava un partit igualat i el guanyador sortiria líder, i així ha estat durant tota la primera part. L’equip grec i els mariners s’han alternat en el marcador amb un waterpolo intens i de qualitat per anar al descans amb empat a 4 i tot per decidir. A la represa, la igualtat ha continuat a la piscina grega. L’Olympiacos ha buscat marxar en el marcador, però els homes entrenats per Elvis Fatovic han respost gràcies als gols d’Alberto Munarriz i Felipe Perrone. Els catalans no han aprofitat les superioritats numèriques en el tercer quart i el partit ha entrat en l’últim tram amb un empat a sis.

En el darrer quart, els dos equips han defensat més fort i el Barceloneta ha aguantat bé els desavantatges amb les aturades d‘Unai Aguirre fins que s’ha posat per endavant en el marcador a tres minuts del final amb dues dianes de Felipe Perrone. Una diferència de dos gols que ja ha estat insalvable pels locals. Els mariners s’han acabat imposant per 7 a 9.