acord Barça whiteBIT

El FC Barcelona ha entrat de ple en el negoci de les criptomonedes després d’arribar a un acord amb WhiteBIT per a les tres properes temporades (fins al 30 de juny del 2025). La companyia entra amb força al club blaugrana perquè es converteix en partenaire oficial, de tal manera que és un patrocinador global en la categoria de Cryptocurrency Exchange.

Una experiència 100 % blaugrana

En el marc d’aquesta aliança, el FC Barcelona i WhiteBIT planegen implementar una sèrie d’activitats conjuntes online i offline per reunir la indústria cripto i l’esport professional per oferir una experiència 100 % blaugrana als seus seguidors d’arreu del món. La plataforma obtindrà drets d’associació amb els primers equips de futbol masculí i femení, així com els equips de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

Continguts digitals i els esports electrònics

Les accions previstes per a aquesta nova col·laboració inclouen la creació de continguts digitals per donar a conèixer ambdues entitats al públic en general i generar més compromís amb els aficionats del Barça, així com la mateixa plataforma, que apareixerà a les pantalles LED de l’Spotify Camp Nou durant els dies de partit.

WhiteBIT col·laborarà amb l’equip d’esports electrònics del FC Barcelona durant les competicions en directe i amb contingut previ i posterior al partit. També col·laboraran en la plataforma d’innovació i coneixement, Barça Innovation Hub, durant l’edició anual de l’Sports Tomorrow Congress, que forma part del Mobile World Congress d’enguany.

Què és WhiteBIT?

WhiteBIT és l’empresa d’intercanvi de cripto més gran d’Europa. Aquesta té arrels ucraïneses i es va fundar el 2018 a Khàrkiv. Pel que fa a la seva activitat, té fins a 3,5 milions d’usuaris i una plantilla de més de 700 especialistes. Actualment, WhiteBIT és la segona plataforma de cripto més segura del món (segons l’auditoria independent de Cer.Live). L’empresa ha guanyat una gran popularitat per la capacitat de carregar comptes i retirar fons de la plataforma en les principals monedes fiduciàries del món amb les tarifes més baixes. WhiteBIT manté el 96 % dels actius en cold wallets i se sotmet regularment a auditories per complir els estàndards de protecció de dades personals.