Multa Barça per incidents seguidors al camp del PSG
EFE/EPA/MOHAMMED BADRA

El Comitè d’Apel·lació de la UEFA ha decidit imposar diverses multes al club blaugrana per un total de 32.000 euros i l’ha castigat amb la prohibició de vendre entrades als seus seguidors com a visitant per un partit, encara que aquesta sanció queda suspesa per un període de prova d’un any.

Sanció econòmica de la UEFA al Barça pel partit contra el PSG

(EFE/Redacció) Els responsables de la UEFA han decidit, a través del seu Comitè d’Apel·lació, imposar diverses multes al club blaugrana per diverses accions que va passar durant el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, disputat a l’estadi del Parc dels Prínceps de París el 10 d’abril.

El comitè de l’organisme continental ha imposat al Barça una multa de 2.000 euros per encendre focs d’artifici, i de 5.000 euros més pel comportament dels seus seguidors. La UEFA ordena al club blaugrana que es posi en contacte amb el París Saint-Germain per liquidar en el termini de 30 dies aquesta quantitat per les destrosses provocades pels seguidors culers dins de l’estadi.

A aquests set mil euros, cal afegir-hi 25.000 euros i prohibeix al Barça vendre entrades als seus aficionats com a visitants pel pròxim partit de competició europea, pel comportament racista d’alguns dels seus seguidors. Aquesta prohibició, però, queda suspesa per un període de prova d’un any.

Per tant, podem dir que l’eliminatòria del Barça davant el PSG a la Champions li ha sortit molt cara al club presidit per Joan Laporta. Per una banda, aquesta multa de 32.000 euros; d’una altra, la pèrdua de 12 milions d’euros per no passar a semifinals i els 50 milions per no disputar el Mundial de Clubs la pròxima temporada.