FCB PSG decepció eliminació Champions
Foto: FC Barcelona

La derrota per 1 a 4 davant el PSG i l’eliminació de la Champions ha estat una de les notícies més doloroses de la temporada per als blaugrana. Però si la notícia esportiva és dolenta, encara ho és més l’econòmica. La desfeta dels de Xavi Hernández contra els de Luis Enrique certifica que l‘Atlètic de Madrid disputarà el Mundial de Clubs, que organitza la FIFA el juny del 2025.

50 milions d’euros que volen

La FIFA ha deixat d’organitzar aquest any el Mundial de Clubs tradicional amb els campions de les diferents confederacions mundials més el club organitzador del torneig (que canviava, però que havia estat del Japó, del Qatar, del Marroc, dels Emirats Àrabs o de l’Aràbia Saudita). El 2025 farà un Mundial amb 32 equips en el qual participaran els millors equips del món, inclosos 12 d’europeus.

Les males temporades a la Champions i l’Europa League del Barça ha condemnat el club blaugrana a no disputar el torneig. Els representants espanyols seran el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid. Tots els participants, només pel fet de ser-ho, rebran 50 milions d’euros, una quantitat que hauria anat molt bé a les ja deteriorades finances del FC Barcelona.