barca psg champions

El Barça i tots els culers han despertat de la pitjor manera possible del somni de la Champions. Després de molts anys, els blaugrana s’havien il·lusionat amb unes semifinals europees que encara queden massa lluny. L’adeu ha estat traumàtic: amb una golejada en contra davant el PSG (1-4) i amb la sensació que un arbitratge polèmic no ha deixat competir en igualtat els de Xavi Hernández.

El Barça guanyava 1-0 al minut 29 gràcies a una diana de Raphinha, però tot s’ha ensorrat per una expulsió molt justeta d’Araujo que ha sentenciat a mort els culers. Tot i l’orgull del Barça, era pràcticament impossible eliminar el PSG amb un home menys durant una hora. Els de Luis Enrique no han desaprofitat el regal i abans del descans han situat l’empat per acabar rematant el Barça al minut 60. Dembélé, Vitinha i Mbappé, amb un doblet, han capgirat l’eliminatòria. L’àrbitre tampoc no ha assenyalat un possible penal a Gündogan a la segona part.

El Barça, a tocar del miracle però acaba golejat

Tot i que pugui semblar una contradicció, el Barça ha acaronat un miracle a Europa però ha acabat golejat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Amb l’1-3 al marcador, els de Xavi han gaudit de diverses ocasions clares per marcar. Lewandowski, Gündogan i Ferran haurien pogut forçar una pròrroga èpica, però el PSG ha sentenciat l’enfrontament en una acció desafortunada en defensa tot i el mur de Ter Stegen. Les semifinals de Champions hauran d’esperar. Això sí, la il·lusió i l’orgull del barcelonisme a Europa ja han tornat.