Madrid Barça

El Barça jugarà la semifinal de la Copa de la Reina contra el Reial Madrid. L’altra semifinal la disputaran l’UD Granadilla Tenerife i l’Sporting de Huelva. L’equip blaugrana és el dominador actual d’aquesta competició, on ha guanyat quatre de les darreres cinc edicions.

Les semifinals de la Copa de la Reina es disputen a partit únic. El Barça jugarà el seu enfrontament dimecres 25 de maig a les 21 h i el dia abans l’altra semifinal. La final es disputarà el diumenge 29 de maig. Tots els partits es disputaran en una seu única, que serà a l’Estadi de Santo Domingo de la localitat madrilenya d’Alcorcón.

El Barça és el campió actual de la Copa de la Reina, on ha guanyat les darreres dues edicions. També és l’equip que més títols té a la vitrina amb un total de vuit títols, dos per davant de l’Espanyol i Llevant.

El clàssic femení fins a la sopa

Aquesta temporada ha estat la que més clàssics s’han diputat en tota la història amb un total de sis enfrontaments. Barça i Madrid s’han enfrontat a la Supercopa, la Lliga i també a la Champions. En tots els partits, la victòria ha estat per a les blaugrana. Aquests han estat els resultats dels enfrontaments en aquesta temporada.

Supercopa d’Espanya
  • Barça-Madrid (1-0). Semifinal
Lliga
  • Madrid-Barça (1-3). Jornada 13
  • Barça-Madrid (5-0). Jornada 24
Champions
  • Madrid-Barça (1-3). Anada quarts de final
  • Barça-Madrid (5-2). Tornada quarts de final