Atletic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ha tancat la fase de grups de la Champions amb una victòria a la piscina del Jadran Split per 13 a 15. Els mariners han sortit relaxats, però han reaccionat i després de situar-se per davant en el marcador han manat sempre en el partit.

L’Atlètic-Barceloneta reacciona

Els barcelonins han sortit adormits i això ho ha aprofitat el Jadran per col·locar-se per davant en el marcador, 2 a 0. Els d’Elvis Fatovic, però han reaccionat i han aconseguit capgirar la truita abans d’acabar el primer quart, que ha finalitzat 3 a 5. En el segon període els dos equips han baixat la seva efectivitat i només s’han vist 5 gols, dos pels croats i tres pels barcelonins. Això ha fet que la descans s’arribés amb el marcador de 5 a 8.

Els barcelonins tanquen la fase de grups amb victòria

En el tercer quart els atacs han seguit imposant-se a les defenses. L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit el seu màxim avantatge amb 5 gols, 5 a 10, però el Jadran ha reaccionat i ha tancat el període amb 9 a 12 en el marcador. En els últims 8 minuts els croats han intensificat el treball defensiu i s’han col·locat a només un gol, 13 a 14, però una diana d’Alejandro Bustos ha situat el 13 a 15 definitiu.