L’Estadi de Santo Domingo, ubicat a la ciutat madrilenya d’Alcorcón, acollirà la fase final de la competició de la Copa de la Reina. Ho ha anunciat l’alcaldessa d’Alarcón, Natalia de Andrés, que ha afegit que “es vol convertir Alcorcón en el referent de l’esport femení nacional”.

Els partits de semifinals es disputaran entre els dies 24 i 25 de maig i la final serà el 29 de maig. Els quatre equips que han accedit a les semifinals de la competició son Barcelona, Sporting de Huelva, Granadilla Tenerife i Reial Madrid.

El sorteig de les semifinals de la Copa de la Reina, aquest dijous a Las Rozas

Els enfrontaments de semifinals encara no estan configurats. El sorteig se celebra aquest dijous, 12 de maig, a les 12.30 h, a la seu de la RFEF a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid.

Barça, Sporting de Huelva, Granadilla Tenerife i Reial Madrid entraran al bombo del sorteig i coneixeran el seu rival a l’eliminatòria de semifinals de la Copa de la Reina.

Les semifinals es disputaran, a partit únic, el dimarts 24 de maig (semifinal 1) i el dimecres 25 de maig (semifinal 2), mentre que la final es jugarà el diumenge 29 de maig. El sorteig serà pur, amb l’únic condicionant que el FC Barcelona, que disputa la final de la Champions el dissabte 21 de maig, a les 19 h, quedarà enquadrat en la semifinal del dimecres 25 de maig.