Ronald Araujo
Foto: FC Barcelona

Bones notícies per al central del Barça Ronald Araujo. El jugador uruguaià ha rebut l’alta mèdica aquest dimecres al migdia, hores després de patir una commoció cerebral per un xoc frontal amb el seu company d’equip Gavi en el partit del FC Barcelona contra el Celta. El Barça ha emès un comunicat mèdic en què confirma l’alta del jugador i que segons com evolucioni estarà disponible per a la resta de partits.

Les proves complementàries al jugador del primer equip Ronald Araujo han resultat satisfactòries i ha estat donat d’alta hospitalària”, recull el comunicat facilitat pel club blaugrana.

Araujo va abandonar el Camp Nou en ambulància

Ronald Araujo va abandonar el Camp Nou en llitera i ambulància, després del fort cop al cap i de l’estabilització sobre el terreny de joc per part dels metges. El jugador va estar en tot moment conscient de camí a l‘Hospital de Barcelona. Poc després, hi van arribar la seva família i els serveis mèdics del Barça. Els van informar que el central blaugrana responia bé i que per sort no tenia res greu.

Araujo ha estat ingressat a l’hospital en observació. En aquest període d’ingrés, se li han fet diverses proves que han descartat qualsevol seqüela que pogués patir del xoc. De la commoció s’ha passat al fort cop al cap.

Ronald Araujo podria tornar al camp aviat

Les properes hores marcaran l’evolució del jugador, però el pronòstic és molt positiu i tot pot quedar en un ensurt. De fet, no es descarta que Araujo pugui tornar a la dinàmica de grup ben aviat i estar a les ordres de Xavi per al partit del Barça al camp del Getafe.