La petició de moció de censura es va iniciar fa una setmana, el 4 de maig, a càrrec de tres socis: Roger Marco, Ramon Armengol i Jordi Collell. Son tres antics dirigents del club gracienc, que van presentar la seva dimissió el mes de febrer per discrepàncies amb la directiva actual, presidida per Víctor Martínez.

Comunicat del CE Europa adreçat als socis impulsors de la moció de censura

El CE Europa ha emès un comunicat aquest dimecres en què informa als tres socis impulsors de la moció de censura contra la totalitat de la Junta Directiva, que ja poden recollir les paperetes del model oficial a les oficines del club.

Tal com estableixen els estatuts del club, les butlletes oficials ja es troben a disposició d’aquests socis per tal que puguin recollir les signatures necessàries per tirar endavant la moció.

Per tal que la moció de censura tiri endavant, es necessita la signatura del 15 % de socis majors d’edat i amb dret a vot. Tenen dret a vot totes aquelles persones que tinguin més d’un any d’antiguitat com a socis del CE Europa. Aquests dies, des del club escapulat, estan configurant la mesa electoral i revisant els estatuts per dirimir el cens total de socis de l’Europa en l’actualitat.