barca madrid classic

El Barça i el Madrid s’han repartit els punts del clàssic amb un empat a 0 en què els visitants han signat més accions de perill, però els ha mancat llum en els metres finals. Si bé els homes de Valverde han estat un esglaó per sota del rival pel que fa al domini del partit, també han tingut ocasions, però el desencert de cara a porteria ha triomfat per davant de les davanteres.

El Madrid mana al Camp Nou

La primera meitat ha estat de domini visitant. Ara bé, el control del Madrid ha resultat ser estèril perquè els blancs han estat incapaços d’obrir la llauna, ben defensats per Ter Stegen i Piqué, que han mantingut dempeus el seu equip. Les ocasions del Barça, d’altra banda, han arribat en comptagotes i l’equip ha estat lluny de mostrar la seva millor versió en els primers 45 minuts.

El Barça no en té prou amb la millora

Després d’uns minuts novament de domini blanc, el Barça finalment ha mostrat símptomes de millora a la represa i ha avisat amb més concreció. De fet, Messi ha tingut l’ocasió més clara del partit a boca de gol, però la seva rematada ha fet figa i ha donat ales a un Madrid que també ha tingut alguna acció per avançar-se al marcador. Finalment, però, la victòria de les defenses s’ha fet palesa i els dos equips s’han repartit els punts.

21:53

FINAL. El Barça es reparteixen els punts amb un empat a zero gris i ensopit

21:49

Min 91 – Targeta groga a Carvajal per una entrada per darrere a Ansu Fati

21:47

Min 90 – Partit completament trencat amb dos equips abocats a una genialitat dels seus davanters

21:40

Min 82 – Marxa Griezmann i entra en el seu lloc Ansu Fati

21:38

Min 80 – Marxen Isco i Fede Valverde i entren en el seu lloc Rodrygo i Modric

21:36

Min 78 – Targeta groga a Sergio Ramos per una falta sobre Messi. El partit se li complica a Hernández Hernández

21:34

Min 76 – Targeta groga a Isco

21:30

Min 72 – Gol anul·lat per fora de joc a Gareth Bale, que ha marcat després d’una passada de Mendy

21:28

Min 70 – Gareth Bale veu la targeta groga per una falta sobre Griezmann

21:26

Min 68 – Bon contraatac del Madrid liderat per Fede Valverde que acaba amb una rematada desviada de Bale

21:24

Min 66 – Casemiro veu la primera targeta groga del Madrid

21:18

Min 58 – Messi perdona! L’argentí no ha aprofitat una passada de la mort a boca de gol i ha fet figa amb una rematada molt tova

21:13

Min 55 – Marxa Semedo i entra Arturo Vidal

21:12

Min 53 – El Madrid ha sortit novament més endollat que el Barça a la represa però l’ofensiva blanca no arriba a bon port, poc encertats els de Zidane en la rematada

21:03

Els jugadors ja tornen a ser a la gespa, tot a punt perquè comenci la segona meitat

20:47

DESCANS. Es manté l’empat a zero després d’un primer temps de domini blanc en què Ter Stegen ha estat providencial

20:46

Min 45 – Mendy esguerra una bona combinació de la davantera blaugrana en què Messi no ha arribat a la rematada per molt poc

20:44

Min 44 – Ter Stegen torna a salvar els mobles dels seus amb una gran aturada a un xut llunyà de Fede Valverde

20:41

Min 41 – Torna a avisar el Barça. Leo Messi ha filtrat una passada deliciosa en profunditat per a Jordi Alba que ha deixat al lateral sol a boca de canó, però la rematada ha sortit desviada per poc.

20:39

Min 40 – Luis Suárez veu la segona targeta del partit per una empenta a Casemiro

20:30

Min 31 – Sergio Ramos treu la primera ocasió clara del Barça després d’un mal refús de Courtois que ha aprofitat Messi

20:25

Min 26 – Torna a avisar el Madrid, providencial Ter Stegen. El porter blaugrana ha desviat una centrada perillosa de Benzema i després ha aturat un xut llunyà de Casemiro per mantenir les taules en un mal inici del Barça.

20:21

Min 21 – Primera targeta groga del partit per a Rakitic per una entrada sobre Isco

20:17

Min 16 – Piqué treu la pilota sota pals! El remat de cap de Casemiro anava a gol però l’acció providencial del central català manté l’empat a zero. El Madrid genera més perill en els primers compassos de partit.

20:10

El Madrid avisa. Els blancs han fet el primer xut a porteria del partit a través de les botes de Benzema, que ha aturat sense problemes Ter Stegen

20:01

Comença el partit!

19:52

El Barça també s’escalfa davant del seu públic, tot a punt perquè comenci el clàssic

19:50

Els jugadors del Madrid s’exerciten a la gespa del Camp Nou quan resten 10 minuts per l’inici del partit

19:30

El Madrid i el Barça comencen l’escalfament. D’aquí a 30 minuts donarà el tret de sortida al primer clàssic del curs.

19:11

El Barça saltarà a la gespa del Camp Nou sense Busquets

19:11

Aquest és el Madrid que plantarà cara al Barça en el primer clàssic de la temporada

18:57

Els jugadors del Barça al Camp Nou, una hora abans de disputar el clàssic contra l’etern rival

18:51

La incògnita de l’onze de Zidane també està resolta, el francès ha apostat per Isco en detriment de Modric

18:41

Per tant , l’alineació del Barça actualitzada és: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Suárez, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, i De Jong.

18:40

CANVI A L’ALINEACIÓ DEL BARÇA, entra Rakitic i surt Sergio Busquets

18:36

Els aficionats ja comencen a accedir a l’interior d’un Camp Nou farcit de controls de seguretat

18:26

L’alineació del Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Bale i Benzema.

18:24

L’alineació del Barça: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Sergio, Suárez, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, i De Jong.

18:10

El darrer precedent del clàssic al Camp Nou va acabar amb golejada blaugrana. Un Barça estel·lar liderat per Luis Suárez, que va segellar un triplet de gols, es va endur el primer assalt de la rivalitat entre blaugranes i madridistes per 5 a 1.

18:04

Amb l’arribada dels jugadors del Madrid, el Camp Nou ja disposa de tots els ingredients per acollir el clàssic

17:59

Els jugadors del Barça ja es dirigeixen cap el vestidor

17:50

Els jugadors del Barça també han arribat a l’estadi i ja estan concentrats per a l’inici del partit

17:50

Hernández Hernández, que arbitrarà el quart clàssic, i el seu equip ja són al Camp Nou

17:46

Carlos Velasco Carballo serà l’àrbitre encarregat del VAR. Aquesta setmana el Barça ha exigit aplicar el mateix criteri en matèria de vídeoarbitratge després del del partit contra la Reial Societat al Reale Arena Anoeta.

17:33

Si els homes entrenats per Ernesto Valverde guanyen al Camp Nou igualaran per primera vegada l’estadística contra l’equip blanc.  Des de l’any 1965 el club blaugrana ha retallat una diferència de 18 victòries favorable al Madrid.

17:29

El Barça escalfa motors per xarxes

17:00

El clàssic s’ha disputat 233 vegades. El balanç històric és de 91 victòries del Barça, 50 empats i 92 victòries del Madrid.

16:30

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, creu que l’enfrontament arriba en bon moment per a tots dos equips ja que, pel fet d’estar empatats a punts al capdavant de la taula, està en joc el lideratge