sanitat

El Barça-Madrid ja té data. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit que el clàssic es jugui el dimecres 18 de desembre. El matx entre blaugrana i blancs s’havia de disputar aquest dissabte, 26 d’octubre, a les 13 h, però es va decidir ajornar-lo a causa dels incidents que es viuen aquests dies a Catalunya i, més concretament a Barcelona, arran de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés i les múltiples mobilitzacions a Barcelona que s’han organitzat.

La decisió del Comitè de Competició s’ha produït després que l’òrgan de la Federació Espanyola de Futbol estudiés els últims dies les propostes que han fet els dos clubs. En un comunicat el Comitè diu que tant Barça com Madrid es van posar d’acord en la data del 18 de desembre per al clàssic, que havia estat ajornat. També ha analitzat un informe de l’Àrea de Competicions de la Federació Espanyola així com els nombrosos informes presentats per la Lliga Nacional de Futbol Professional, que, afirma, que no són vinculants. Recordem que la Lliga proposava dues dates alternatives a la del 18 de desembre, les del 4 o 7 de desembre.

El Comitè acaba dient que, després d’analitzar les al·legacions presentades pels clubs, acaba decidint que el clàssic es jugarà el 18 de desembre.

La Lliga està estudiant si recorre la decisió del Comitè

La Lliga ha reaccionat a la decisió del Comitè de Competició de la nova data del clàssic. En un comunicat la patronal diu que no “comparteix la decisió del Comitè de Competició” d’assignar el 18 de desembre com a data del clàssic. Afegeix que està estudiant la documentació que ha rebut de l’expedient per “decidir si la recorre, contra qui, i davant de quins organismes”.

https://twitter.com/LaLiga/status/1186954581063933952