L’Espanyol visitarà aquest dijous, a les 18.55 h, el camp del Ludogorets en la tercera jornada de la fase de grups de l’Europa League. Aquest dimarts, el protagonista a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat Bernardo, que ha parlat de la situació de l’equip a la Lliga, de la marxa a Europa i de l’adaptació del grup al sistema del nou tècnic, Pablo Machín.

Bernardo confia en l’equip

El central ha explicat que “confiem plenament en nosaltres mateixos” per canviar la dinàmica a la Lliga. El futbolista s’ha mostrat segur que “traurem això endavant”. Ha dit que l’equip s’està adaptant bé al nou sistema tàctic del míster i que l‘actitud als entrenaments és de “matrícula d’honor”. El jugador ha admès, tal com va dir Pablo Machín, que la “Lliga ens dona de menjar”, però que això no vol dir que no pensin en l’Europa League, de fet, tot el contrari, jugar a Europa “ens motiva”.

Bernardo ha explicat que tot i la derrota contra el Vila-real “les sensacions van ser positives”. Reconeix que hi ha coses a millorar i ha dit que sobretot en el que han de centrar-se i ser millors és “en l’efectivitat a les àrees”. El defensa no ha volgut dir si és millor que els tres propers partits que té l’equip siguin fora de casa.