Espanyol Llevant
@RCDEspanyol

Males notícies per a l’Espanyol i per a Pablo Machín. El tècnic perdrà per lesió tres jugadors els propers partits. Es tracta de Jonathan Calleri, Pablo Piatti i Javi Puado.

La lesió més greu, la de Piatti

L’extrem argentí Piatti és qui té la lesió més greu. El futbolista no va poder acabar l’entrenament de dissabte a causa d’un problema muscular a la cuixa esquerra. Després de les proves mèdiques que se li han efectuat, li han detectat que té una lesió al recte femoral proximal de la cama esquerra, en una zona d’una cicatriu anterior. Aproximadament estarà de baixa unes sis setmanes, tot i que s’haurà d’estar atent a la seva recuperació. El jugador ja ha començat treball de rehabilitació.

Calleri va acabar el partit contra el Vila-real amb molèsties. Les proves que se li han fet confirmen que té una lesió de grau 1 al bíceps femoral de la cama esquerra. El termini de baixa és aproximadament d’entre dues i tres setmanes.

Pel que fa a Puado, podria estar de baixa uns 10 dies a causa d’un esquinç al turmell esquerre. El futbolista va acabar amb molèsties l’entrenament de dissabte. El davanter ja ha començat tractament específic.

Melendo pot tornar davant el Ludogorets

La bona notícia per a Pablo Machín pot ser que sigui Melendo. El migcampista, amb un fort cop, no va poder entrar a la convocatòria davant el Vila-eral, però s’espera que sí que ho pugui fer per jugar contra el Ludogorets.