bcn sports film festival

Les pel·lícules de la 13a edició del BCN Sports Film Festival es podran veure a les aules. Des del 16 de gener i fins al 31 de març, les escoles poden descarregar-se el material audiovisual des de la pàgina web i visionar-lo a les classes. A més, els mestres poden treballar a través d’un dossier pedagògic que desenvolupa el Filmclub, un projecte d’innovació educativa basat en el cinema i l’audiovisual. El BCN Sports Film Festival se celebra del 20 al 28 de febrer i té un total de 67 produccions audiovisuals.

En la darrera edició del BCN Sports Film Festival, més de 10.000 nens i nenes van gaudir dels més de 18 curtmetratges que va programar l’organització, amb l’èxit incontestable de ‘Balandrau, infern glaçat’.

Un total de sis sessions escolars en funció de l’edat

Com ja és habitual, el BCN Sports Film Festival divideix la seva oferta per a escoles en diverses sessions, en aquest cas sis, orientades segons l’edat dels alumnes. L’objectiu principal del festival és la reflexió en temes com la immigració, la salut, els estereotips, el rendiment o l’assetjament.

El BCN Sports Film Festival 2023 es podrà gaudir a 7 seus

La 13a edició del festival té set localitzacions: el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, els Cinemes Girona, el Centre Cívic Cotxeres de Sants, el Centre Cívic el Sortidor, l’Institut Francès de Barcelona, el Centre Cívic del Bon Pastor i l‘Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.