gavi renova barca

El Barça ha renovat Gavi per a quatre temporades, fins el 2026. El club blaugrana i el representant del jugador, Iván de la Peña, han arribat a un acord perquè el jugador continuï al FC Barcelona en els anys que venen. El migcampista tenia ofertes del Bayern de Munic i de la Premier League, concretament del Liverpool, que estava disposat a pagar la clàusula de rescissió del jugador, fixada en 50 milions d’euros. Els anglesos li oferien un contracte millor, però Gavi, que només té 18 anys, ha preferit créixer amb el club blaugrana i al costat de Xavi Hernández. Gavi cobrarà al voltant de quatre milions d’euros per temporada i tindrà una clàusula anticlubs-estat de mil milions d’euros.

El nou Barça dels joves

L’acte de renovació de Gavi amb el Barça es farà dijous, 15 de setembre, a les 18 hores al Camp Nou. El club blaugrana ja ha obert l’adquisició d’entrades gratuïtes per a l’afició barcelonista. Amb un màxim de 6 localitats per persona, les entrades es poden aconseguir a través del següent enllaç al web del Barça, o bé a les taquilles del Bulevard de l’Estadi, de 10 h a 18 hores.

La renovació de Gavi forma part d’una sèrie de renovacions de jugadors joves per formar la columna vertebral del proper Barça. Els contractes nous d‘Ansu Fati, Pedri o Ronald Araujo són el pilar del nou Barça de Xavi Hernández, que vol tenir lligats als joves per a molts anys i poder millorar per formar un equip competitiu.