madrid barça copa rei 2023
Foto: FC Barcelona

El Barça s’enfrontarà al Reial Madrid a les semifinals de la Copa del Rei 2022-2023. L’eliminatòria es jugarà a doble partit: primer, l’anada al Santiago Bernabéu, mentre que la tornada serà al Camp Nou. La presència del Reial Madrid al Mundial de Clubs ha obligat a endarrerir la data d’aquest clàssic de Copa entre els blaugrana i els blancs i, per tant, els dos equips no jugaran el dia previst inicialment.

El Madrid jugarà les semifinals del Mundial de Clubs el proper 8 de febrer, al Marroc, i aquest partit ha forçat a buscar una nova data per a la semifinal de Copa del Rei. Per això, el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei es jugarà el 2 de març (21 h), a l’estadi del Reial Madrid. La tornada serà el 5 d’abril a les 22 hores, al Camp Nou.

Dembélé podria arribar a la semifinal Barça-Madrid

Ousmane Dembélé podria arribar a temps per disputar aquestes semifinals de Copa del Rei. El francès, que es va lesionar contra el Girona, estarà al voltant d’un mes de baixa. Si la data de la semifinal contra el Reial Madrid no s’hagués endarrerit, Dembélé s’hauria perdut l’eliminatòria, però amb la nova data, Xavi Hernández tindrà opcions de tenir l’extrem francès disponible per al partit de tornada al Camp Nou.