Pablo Páez Gavira, conegut futbolísticament com a Gavi, ja ha signat la renovació del contracte amb el Barça fins al 2026. La signatura s’ha fet al Camp Nou i aproximadament uns 5.000 aficionats l’han presenciat en directe. L’acte de renovació l’hem seguit en directe, des de les 17.30 h, en aquesta mateixa pàgina web i la TDT.

Gavi ha saltat a la gespa del Camp Nou acompanyat del president del FC Barcelona, Joan Laporta. Un cop han signat l’acord de renovació fins al 2026, ha estat el moment de pronunciar unes breus paraules. Laporta ha assegurat que “és un dia històric” i que la renovació de Gavi és un acte de “present i de futur”. El president ha definit el futbolista “com un jugador que hi va”.

Després del president ha estat el torn de Gavi. Se l’ha vist un pèl incòmode, ja que ell on es troba a gust és a la gespa jugant partits de futbol. El migcampista ha dit que “estic molt feliç, perquè era un somni que tenia des de petit. Sempre hem volgut triomfar aquí”. El jugador ha explicat que afronta la renovació amb “naturalitat” i que La Masia l’ha ajudat molt a ser com és.

El migcampista, de 18 anys, s’ha convertit en un indispensable per a Xavi Hernández. Té un lloc reservat en l’onze titular del tècnic de Terrassa. Aquest contracte, que farà que Gavi jugui com a blaugrana com a mínim quatre temporades més, té una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

L’acte íntegre de renovació de Gavi