El Barça ha golejat el Betis per 7 a 0 a la divuitena jornada de la Lliga F. Amb aquesta, ja són 53 les victòries que suma de manera consecutiva, ampliant així el rècord mundial de victòries a la Lliga. Un hat-trick d’Oshoala, un gol de Geyse Ferreira, un de Keira Walsh, un de Claudia Pina i un de Mariona han donat els tres punts al Barça en l’últim partit al Johan Cruyff abans de l’aturada de seleccions.

Primera part sense gaire encert

Amb l’Estadi Johan Cruyff ple de gom a gom, 4.898 espectadors, el Barça ha afrontat el partit amb moltes rotacions. Gemma Font, a la porteria; Laia Codina, fent parella de central amb Mapi León; Nuria Rábano, com a lateral. Geyse Ferreira ha estat l’encarregada d’obrir la llauna i ha marcat el seu segon gol amb el primer equip. La jugadora, de només 15 anys, es va convertir el passat 25 de gener en la jugadora més jove de la història del Barça en marcar un gol amb el primer equip. Les blaugrana han seguit dominant el joc en totes les facetes, i Keira Walsh, al minut 37, ha posat el 2 a 0 al marcador abans de marxar el descans. Un resultat ajustat, tot i les ocasions clares que el Barça no ha estat capaç de transformar.

Segona part rodona

A la segona part, el conjunt de Jonatan Giráldez ha sortit més intens i al minut 48, Claudia Pina ha marcat el 3 a 0, un gol que sentenciava encara més el partit. Sense deixar de prémer l’accelerador, Oshoala ha marcat el quart gol, després d’una gran assistència de Rolfö i, només tres minuts després, Mariona ha definit des de fora de l’àrea a la perfecció per posar el 5 a 0 al marcador. Oshoala ha marcat el seu segon gol al minut 76, després d’aprofitar una centrada de Fridolina Rolfö, i al minut 90, Oshoala ha signat el seu hat-trick, posant el 7 a 0 definitiu al marcador.