L’Europa trenca la seva mala ratxa després de no guanyar durant dues jornades. Els escapulats s’han imposat al Tona i ratifiquen d’aquesta manera el seu lideratge a la categoria. Els d’Ignasi Senabre han superat el rival de manera contundent al Nou Sardenya per 3 a 0.

L’Europa colpeja amb força tot just començar

El partit no podia començar millor per als graciencs i és que al minut 11, el conjunt barceloní s’ha posat per davant al marcador amb un gol de Galeano, que ha aprofitat el rebot d’un córner per fer el primer. Malgrat l’avantatge, els escapulats han dominat el partit durant tot el primer temps, gaudint de diverses oportunitats i concedint molt poques ocasions als tonencs que, tot i mostrar-se molt intensos, no han aconseguit trobar espais que els permetessin marcar.

Una segona meitat escapulada

L’Europa s’havia avançat per la mínima al primer temps, però el partit continuava obert a la represa. Les opcions de remuntada dels visitants, però, es complicaven quan Cano ha anotat el segon gol de l’Europa amb una gran rematada de cap al minut 48. Els graciencs han aprofitat les jugades de pilota aturada per agafar encara més distància al marcador.

La intensitat constant de l’Europa ha tingut recompensa. Ricki Vidal, que havia entrat al terreny de joc a la segona part, ha sentenciat el partit col·locant el 3 a 0 al marcador amb un xut ras des de fora de l’àrea. El conjunt barceloní continua líder en solitari i ja queda una setmana menys perquè acabi el campionat.