El Muntanyesa no ha pogut obtenir la victòria contra la Pobla de Mafumet en el partit de la jornada 20, que ha acabat 2 a 3. El conjunt de Nou Barris ha tingut ocasions fins al final en una trobada tensa, però no ha estat suficient per endur-se els tres punts, i és manté, amb 34, en la tercera posició momentània, en espera del que faci el San Cristóbal.

El Muntanyesa no ha pogut avançar-se al marcador tot i dominar el joc

El partit ha començat força igualat i ambdós equips s’apropaven a l’àrea rival fins que Torrents al minut 12 ha marcat el primer gol. Aquest cop ha servit al Muntanyesa per reaccionar i dominar el partit tancant la Pobla de Mafumet al seu camp. Tot i els constants atacs dels de Nou Barris per les bandes sense gaire encert, un penal al minut 26 definit una altra vegada per Torrents els ha distanciat encara més en el marcador. Aquesta situació ha fet perdre els nervis de l’afició i de l’entrenador Raúl Paje, que ha rebut una targeta groga per protestar. Finalment, una ocasió clara de gol a l’últim minut ha estat refusada per David Aragón, el porter de la Pobla.

Un segon temps trepidant

El segon temps ha seguit amb la mateixa dinàmica que la primera. La Monta mantenia la possessió del joc i un gol de Velillas al minut 57 aconseguia escorçar distàncies al marcador. Malgrat tot, una pèrdua ha estat suficient perquè l’equip visitant tornés a eixamplar el resultat amb un gol de Guzmán al minut 71. Tot i això, al cap de només tres minuts Eric Jiménez ha enviat la pilota al fons de la xarxa altre cop deixant al marcador amb un 2-3. Al final, l’equip de Raúl Paje ha pressionat aconseguint crear nombroses ocasions i anotar un gol en fora de joc però no han arribat a temps.

Tot i el gol de Velillas, que el manté com a màxim golejador de la competició, els locals no han pogut endur-se la victòria. Això provoca que la distància amb l’Europa, líder en la classificació amb 46 punts, sigui encara més gran.