La UE Sant Andreu ha guanyat el derbi contra la UE Sants al Narcís Sala amb un gran partit de Josu. Una bona primera part dels homes entrenats per Xavi Molist amb gols de Josu i Fassani ha estat suficient per endur-se els tres punts i continuar a la caça del líder, l’Europa, que també ha guanyat en aquesta jornada.

Un gran Sant Andreu a la primera part

La primera part ha estat de color andreuenc. El partit ha començat amb igualtat en el joc, però al quart d’hora de partit, Josu ha marcat un gol de falta impossible per al porter santsenc que ha posat l’1 a 0 en el marcador. Després del gol, el Sant Andreu ha passat a dominar el partit i ha gaudit d’ocasions per ampliar l’avantatge. Genis, amb un xut fora l’àrea, ha fet lluir Guillem Castelló, que també ha tingut feina per aturar una doble ocasió de Carreón i Albertito. El porter del Sants ha estat el millor del seu equip i malgrat aturar una rematada de cap a boca de canó d’Albertito, no ha pogut fer res amb una nova de Fassani que ha significat el 2 a 0 en el marcador. El Sants ha reaccionat amb un xut d’Iván Tébar en el 43, en l’única ocasió clara dels homes entrenats per Borja López.

Segona part tranquil·la

La segona part ha començat amb menys intensitat. Els santsencs han intentat tenir el control del partit sense èxit i els homes entrenats per Xavi Molist han controlat el resultat i la pilota en un període on no hi ha hagut ocasions clares de gol. Gabaldón ha intentat un gol impossible d’un xut llunyà que ha sortit a fora per poc. Iker García també ha pogut marcar des de fora l’àrea. A les acaballes, Sergi Arranz ha tingut el 3 a 0 davant de porter, però la pilota ha marxat a córner en la més clara per als andreuencs.