El Barça d’hoquei patins ha començat la Lliga amb un triomf sense pal·liatius davant el Palafrugell. Els d’Edu Castro s’han imposat per 7 a 0 en l’estrena en un Palau Blaugrana buit de públic amb mesures de seguretat, distància i higiene. Joao Rodrigues, amb quatre gols, ha estat el gran protagonista de l’enfrontament.

El Palafrugell aguanta vuit minuts

El matx ha estat dominat en tot moment pels d’Edu Castro, però el primer gol no ha arribat fins el minut 8 i el segon, al 12. Al descans s’hi ha arribat amb 3 a 0 i si els blaugrana no han fet més gols ha estat gràcies a la bona actuació del porter visitant Linu. El gran protagonista de l’enfrontament, però, ha estat Joao Rodrigues. El portuguès ha estat l’autor de quatre gols. Un l’ha fet el seu compatriota Hélder Nunes i dos, l’argentí Pablo Álvarez.

Barça hoquei patins Palafrugell Joao Rodrigues

Sense novetats i amb els objectius de sempre

El Barça 2020-21 és un equip sense gairebé canvis. De fet, l’única novetat del conjunt barcelonista és la de Sergi Llorca, absent en l’estrena a l’OK Lliga per lesió. L’equip ja té a les vitrines el títol de campió de la Lliga Catalana després de superar el Noia. Com sempre, els objectius que es marca l’equip són els de lluitar per tots els títols possibles.