El Club Natació Atlètic-Barceloneta disputarà la seva dotzena final de la Copa del Rei consecutiva després de superar en semifinals al Club Natació Barcelona per 16 a 8. Un partit amb poca història ja que el conjunt d’Elvis Fatovic, guanyador de 19 títols, ha estat superior des del primer minut.

L’Atlètic-Barceloneta posa la directa davant el Barcelona

El domini de l’Atlètic-Barceloneta ha estat aclaprador des d’un bon inici. Tot i les bones aturades de Miki Linares, el Natació Barcelona no ha pogut evitar que, al primer quart, el resultat fos de 5 a 1 favorable al conjunt d’Elvis Fatovic.

Després del descans, l’equip d’Andrei Iosep ha pogut parar una mica més els atacs del rival. El tercer quart ha acabat amb un parcial de 4 a 2 favorable a l’Atlètic-Barceloneta que amb el partit decidit ja ha començat a pensar en la final. Els últims vuit minuts no han tingut història. Parcial de 4 a 3 per als actuals campions i victòria final per 16 a 8. Martin Famera i Bernat Sanahuja per l’Atlètic-Barceloneta, i Marc Valls i Pol Prat del CNB, amb tres gols cadascú, han estat els màxims golejadors del partit.

El Natació Barcelona s’acomiada de la competició i ja pensa en la Lliga i mantenir la tercera posició de la Divisió d’honor masculina.