Prèvia Granollers - FCB Copa Espanya
@FCBhandbol

Finalment, hi haurà Copa d’Espanya d’handbol. I, per tant, hi haurà derbi català. Barça i Granollers disputaran aquest dissabte, 16 de desembre, una de les semifinals de l’antiga Copa ASOBAL. Serà un partit entre dos equips amb dinàmiques oposades.

Un Barça imparable contra un Granollers en crisi

(EFE / Redacció) El Barça arriba al partit, el penúltim de l’any 2023 si arriba a la final, de la millor manera possible. Ha superat fàcilment l’útima marató de partits de l’any i ha pogut, fins i tot, donar descans a jugadors importants. L’equip que dirigeix Carlos Ortega arriba en un gran moment a la Copa d’Espanya, que premia els quatre millors equips de la primera volta i que assegura al guanyador una plaça europea per a la pròxima temporada.

Els blaugrana han recuperat l’extrem Blaz Janc, que no ha pogut participar en els últims partits del Barça per una lumbàlgia. L’única baixa coneguda és la de Domen Makuc.

De la seva banda, l’Handbol Granollers arriba al partit després de tres derrotes a la Lliga ASOBAL i amb la intenció, com a mínim, de recuperar sensacions.

El guanyador del partit s’enfrontarà amb el vencedor de l’altra semifinal que disputaran l’equip amfitrió, el Bidasoa Irun i el Logronyo La Rioja.