Barça-Füchse Super Globe
@FCBhandbol

El Barça ha perdut contra el Füchse Berlín per 34-35 i no jugarà la final de la Super Globe. El partit ha estat molt igualat, però finalment l’equip alemany s’ha emportat una victòria que s’ha decidit en els minuts finals de la pròrroga. El Barça ha tingut l’oportunitat de guanyar amb un penal a l’últim minut del temps reglamentari, però Ludwig l’ha aturat i ha enviat el partit a la pròrroga.

El Barça reacciona bé a la primera part

El partit ha començat portant la iniciativa contra el Füchse Berlín i marcant gairebé en tots els atacs a la porteria del Barça. Els culers han anat a remolc en bona part de la primera meitat intentant, sense èxit, defensar els atacs ràpids i precisos dels alemanys. A l’equador de la primera part, el Barça ha reaccionat amb un parcial de 4-0 i ha empatat. Els culers han seguit treballant i remant per seguir l’alt ritme que proposava el Füchse Berlín a la primera part, i ho ha aconseguit. Ha marxat al vestidor amb el partit empatat a 16.

Els blaugrana lluiten però perden a la pròrroga

El Barça ha començat molt bé la segona meitat, amb un parcial de 2-0 al primer minut i en inferioritat. Emil Nielsen ha sigut el millor en aquest inici per als blaugrana amb dos boníssimes aturades a dos llançaments d’Andersson. Després d’uns bons minuts del Barça, l’equip alemany ha reaccionat amb uns bons atacs davant la defensa blaugrana. Quan quedaven 11 minuts per al final, el Füchse ha empatat el partit i ha provocat que el Barça hagués de pujar el ritme. Els minuts finals del partit han estat molt igualats i el Barça ha pogut guanyar el partit amb un penal a l’últim minut però el porter del conjunt alemany l’ha aturat i el partit s’ha anat a la pròrroga.

La pròrroga ha començat amb un parcial de 2-0 per al Barça però a l’inici de la segona el conjunt alemany ha començat a reaccionar i ha remuntat el partit.