Barça handbol campió Supercopa Ibèrica

El Barça d’handbol ha guanyat la Supercopa Ibèrica després de superar el Porto per 38 a 44. És el segon títol dels Carlos Ortega en una setmana després de la Supercopa Catalana que van aconseguir dimarts. Una manera excepcional de començar la temporada.

Dika Mem guia el Barça a la primera meitat

El Barça ha estat superior al Porto durant gairebé tota la primera meitat. Liderats per un gran Dika Mem, els blaugrana han arribat a guanyar de sis gols. Però una sequera golejadora de quatre minuts ha propiciat l’aproximació dels portuguesos que han aconseguit igualar el marcador a 22 en l’última jugada dels primers 30 minuts.

El Barça obre una escletxa al segon temps

Els de Carlos Ortega han anat fent feina de formigueta i han aprofitat les aturades de Nielsen per agafar un petit avantatge que s’ha fet gran quan els contracops a porteria buida han començat a entrar. Blaz Janc ha estat el millor a la segona i el Barça no ha donat cap opció al Porto. Finalment, victòria per 38 a 44 contra un equip al qual s’enfrontaran a la Champions.