Dembélé

El Barça ha sumat tres punts més en una còmoda victòria contra l’Athletic Club al Camp Nou per 4 a 0. Els gols de Dembélé, Sergi Roberto i Lewandowski a la primera part i Ferran Torres a la segona han donat la victòria als homes de Xavi Hernández que continuen en forma. Ha estat també el retorn de l’exentrenador del Barça, Ernesto Valverde, al Camp Nou.

Un Barça imparable a la primera part

El Barça ha començat molt intens en atac i Dembélé ha obert la llauna amb un cop de cap en el minut 12. Els homes entrenats per Xavi Hernández han estat molt fins en els primers minuts i sobretot de la banda del francès d’on ha arribat el segon gol de Sergi Roberto en el minut 18. El tercer gol dels blaugrana també ha arribat d’una jugada de Dembélé que ha assistit a Robert Lewandowski per marcar el 3 a 0 en el minut 22. Un recital blaugrana i un Athletic Club impotent que no ha sabut frenar al Barça. La nota negativa ha estat la lesió de Gavi que ha hagut d’abandonar el terreny de joc.

A la segona part el Barça ha estat menys intens, però a estat a punt de fer el quart en una jugada de Pedri que Dani Garcia ha enviat al pal. Ferran Torres, després d’una passada altra vegada de Dembélé ha fet el quart aprofitant els minuts que li ha donat l’entrenador. Xavi ha donat descans a homes importants com Pedri i Lewandowski de cara al partit de Champions contra el Bayern i Sergi Roberto ha marxat lesionat.