CD Alba-Barça
@FCBfemeni

El Barça ha golejat l’Alba Fundació per 0-6 al Carlos Belmonte. El partit ha començat molt bé per a les de Jonatan Giráldez, amb tres gols en menys de 20 minuts entre el minut 20 i el 37 de la primera part. Les barcelonistes, que han jugat amb moltes futbolistes no habituals a l’onze titular, han superat amb molta claredat l’Alba Fundació, un equip que juga a la Primera Federació, una divisió menys que les blaugrana.

El Barça sentencia el partit a la primera meitat

El Barça ha començat amb molt més ritme que l’Alba Fundació al partit amb diverses oportunitats per avançar-se als primers minuts. La més activa a l’inici ha estat Ona Batlle, amb grans jugades que no han acabat en gol per a les blaugran. El Funda també ha tingut l’oportunitat de posar el primer del partit en una bona jugada per la banda esquerra que ha acabat amb un xut massa creuat que ha marxat fora. El Barça ha fet el primer gol al minut 20, amb un bon xut de Dragoni des de fora de l’àrea. El Barça ha marcat el segon al minut 34, després que Martina Fernández aprofités una pilota morta a dins l’àrea de l’Alba amb un xut potent. Oshoala ha fet el tercer al minut 37 després d’un xut que ha rebotat en una defensa de l’Alba i s’ha colat a la porteria de les manxegues.

Les blaugrana augmenten l’avantatge a la segona

Ona Batlle ha fet el quart per al Barça al minut 55 després d’una gran jugada de Brugts per la banda dreta que la catalana ha aprofitat per fer el primer gol de la segona part al Carlos Belmonte. Després del quart gol, el partit ha entrat en una dinàmica de tranquil·litat per a les blaugrana, que no tenien la necessitat de fer més gols. L’Alba ha intentat fer el gol de l’honor, però les manxegues no han estat gens encertades de cara a porteria. Claudia Pina ha aprofitat una bona centrada des de l’esquerra per fer el 0 a 5 per a les de Jonatan Giráldez. L’Alba s’ha rendit a la segona i Mariona Caldentey ha aprofitat un rebot dins l’àrea al minut 85 per fer el sisè.