L’entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha elogiat a la prèvia de la final de la Supercopa d’Espanya, el seu homòleg a la banqueta, Xavi Hernández. Del tècnic de Terrassa n’ha dit que “està fent un treball òptim. Ha estat un dels millors migcampistes del món i de ben segur que ho farà bé com a entrenador“. Pel que fa al partit ha destacat que “el clàssic iguala totes les coses i diumenge serà exactament igual. El Madrid ha demostrat estar una mica millor, però aquest diumenge s’iguala tot“.

Un superclàssic a la final

Per segon any consecutiu hi haurà un clàssic a la final. La temporada passada, el triomf clar del Barça per 3 a 1 va servir com a punt d’inflexió de l’equip dirigit per Xavi Hernández. Aquesta temporada l’equip madridista domina amb mà de ferro la Lliga, empatat amb el Girona, però a set punts dels barcelonistes. El tècnic italià ha dit que vol guanyar “no per revenja, sinó per l’exigència de la samarreta”.

Què ha après del clàssic de la Lliga?, li han preguntat. Després del triomf “in extremis” del Reial Madrid a Barcelona, Ancelotti ha explicat que “el principi del partit a Montjuïc no va ser bo” i que “l’estratègia no va ser bona, això ho tenim en compte per al partit d’aquest diumenge i també serveix per la manera de preparar el partit”.

Carvajal, sí, però continua el dubte de Lunin o Kepa

Carlo Ancelotti ha explicat que Dani Carvajal, que aquest divendres es va entrenar al marge dels companys, es troba bé per jugar la final i que només va entrenar-se a menys intensitat per precaució. Sobre el debat de la porteria, el tècnic italià no ha volgut dir qui jugarà demà de titular, però sí que ha explicat la situació: “Al principi Kepa era titular. Després de la lesió, el suplent, que era Lunin, s’ha merescut ser titular i ara no penso que pugui triar un titular fix”.