L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, en la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa ha destacat que “el Madrid és més fort quan el Barça està més fort i el Barça està més fort ara”. El tècnic ha dit que l’equip està en condicions de lluitar pels títols. De fet, de la plantilla n’ha dit que “està molt motivada i molt il·lusionada, no hi ha millor escenari per als jugadors que un clàssic”.

Les forces s’igualen al clàssic

“Tenim l’exemple del partit de la temporada passada, en què vam fer un gran partit. La realitat és que arribem en un punt menys de forma que el Reial Madrid però quan entres en un clàssic les forces s’igualen“, ha destacat Xavi Hernández. El tècnic no ha volgut destacar si Pedri sortirà d’inici ni si Ronald Araujo cobrirà Vinicius a la banda dreta. Respecte al clàssic de la temporada passada, Xavi ha volgut posar en evidència que serà molt diferent perquè el Madrid ha canviat de sistema, no juga amb un davanter centre sinó amb quatre migcampistes i amb Bellingham que entra des de la segona línia.

Elogis a Ancelotti i Bellingham

De fet, sobre Bellingham, tot i que ha destacat que és un gran jugador, no ha volgut centrar-se només en ell perquè “si ho fem ens equivocaríem”. Xavi Hernández també ha elogiat el tècnic rival, Carlo Ancelotti, de qui ha dit: “Mai l’he infravalorat perquè és un dels millors entrenadors de la història“.