L’Europa B ha guanyat el Sabadell B per 3 a 1 i és el nou líder de la Lliga Elit superant, precisament, els vallesans a la classificació. Els graciencs han dominat durant tot l’enfrontament. S’han avançat per 2 a 0 amb els gols de Sergi Hernández i Guille. Tot i el 2 a 1 de José Enrique, Buba ha sentenciat amb el 3 a 1 en el minut 84.

L’Europa s’avança

Les coses han començat molt bé per al filial escapulat. En el minut 10, Sergi Hernández ha fet l’1 a 0. El capità del conjunt gracienc ha aprofitat molt bé una passada del seu company per inaugurar el marcador. Després d’un gol anul·lat per una falta prèvia del Sabadell B, Guille ha robat la pilota després d’una passada de la defensa vallesana i ha sorprès Víctor López amb un xut sec que ha significat el segon gol de l’Europa B. Era el minut 23.

Al 30 hi ha hagut una jugada polèmica. Després d’una falta de Salamanca sobre Sergi Hernández, l’àrbitre ha deixat seguir jugant, però l’atac ha quedat tallat i, en el contraatac posterior, José Enrique ha fet el 2 a 1. Al descans s’hauria pogut arribar amb 3 a 1 perquè Aiman, en un contraatac excel·lent dels de Jonathan Ruiz, a punt ha estat de marcar.

Moltes ocasions i Buba sentencia

La segona meitat ha estat molt interessant i amb moltes ocasions per part de tots dos conjunts, sobretot dels de Gràcia. Adnane ha tingut el 3 a 1 només començar la segona meitat, però Albert Garcia, al minut 70, ha tingut l’empat a dos molt a prop, però la seva rematada ha marxat massa creuada. Adnane ha estat un dels jugadors més actius i ha estat molt a prop de marcar el gol de la tranquil·litat. Finalment Buba ha fet justícia amb el que s’ha vist al terreny de joc amb una jugada personal exquisida que ha significat el 3 a 1.