El Barça s’ha refet de la derrota a la pista del Cartagena amb una victòria treballada davant el Jaén, el cinquè a la classificació. Els andalusos s’han avançat gràcies a una jugada d’estratègia. Boyis ha estat l’autor del gol. Els blaugrana han reaccionat ràpidament i només quatre minuts més ha estat Esquerdinha qui ha aconseguit l’empat. Amb 1 a 1 s’ha arribat al descans. A la represa, ha estat Aicardo, de falta, qui ha capgirat el marcador i ha fet el segon del Barça. Però els d’Andreu Plaza no han pogut tancar el partit i quan faltaven 20 segons per al final, doble penal a favor del Jaén. Aleshores ha sorgit la figura de Paco Sedano, que ha aturat el llançament. Però encara hi ha hagut temps perquè el capità fos més protagonista, ja que sobre la botzina final ha marcat el 3 a 1 definitiu.