L’Espanyol B, un líder sòlid

L’Espanyol B arriba al tram decisiu de la temporada comptant les jornades que li falten per ser campió de Lliga. El filial blanc-i-blau s’ha mostrat com un equip intractable. Sòlid en defensa, fiable al mig del camp i efectiu de cara a porteria. Encara no ha perdut cap partit i té 18 punts més que el segon classificat, l’Hospitalet. La trajectòria dels de David Gallego és excel·lent i fent números es podrien proclamar campions d’aquí a un mes, precisament al camp dels riberencs.

L'Espanyol B està fent una temporada excel·lent

L’Espanyol B està fent una temporada excel·lent

El Sant Andreu, a un pas de la promoció

El Sant Andreu ocupa l’última plaça de privilegi. És quart i, per tant, a hores d’ara jugaria la promoció d’ascens, el premi més desitjat per a tots els equips de Tercera. Els andreuencs fa set jornades que no perden i basen les seves esperances de conservar la posició de “play-off” en la consistència defensiva. Recuperar pólvora al davant també és vital. A més, s’entreveuen tres partits clau. Al camp del Prat, tercer classificat, contra l’Hospitalet i el derbi davant l’Europa.

El Sant Andreu vol mantenir-se en posicions de promoció

El Sant Andreu vol mantenir-se en posicions de promoció d’ascens

L’Europa vol donar el salt

Precisament els graciencs lluitaran fins a l’últim moment per fer el salt per jugar la promoció. Són setens a la classificació a quatre punts de les posicions de promoció d’ascens. De totes maneres, sembla que els escapulats no arriben en el seu millor moment al tram decisiu. Només han sumat dos dels últims 12 punts possibles i ofensivament han perdut capacitat intimidatòria al davant. El calendari tampoc no pinta gens fàcil, amb enfontaments directes per accedir a les places de privilegi.

L'Europa competirà per jugar la promoció

L’Europa competirà per jugar la promoció d’ascens

L’Horta té la salvació a tocar 

I l’Horta és qui viurà més tranquil aquestes 10 últimes jornades de Lliga. De ben segur que preferirien tenir preocupacions, però l’únic punt sumat en els últims quatre partits ha fet que siguin en terra de ningú. Lluny de la promoció d’ascens i amb suficient distància respecte al descens. Si no hi ha cap daltabaix, els hortencs hauran aconseguit la permanència. L’objectiu del curs en la temporada del seu retorn a Tercera 17 anys després.

L'Horta té la salvació a l'abast de la mà

L’Horta té la salvació a l’abast de la mà