Tomic coronavirus

Guanyar per recuperar bones sensacions i afrontar amb confiança i moral l’últim tram de la temporada. Aquesta era la intenció del Barça davant l’Estrella Roja i el grup va respondre a les expectatives. Intensitat defensiva i agressivitat en atac. Aquesta va ser la recepta Pesic. De fet, Tomic va ser el clar exemple de les ganes de l’equip. El croat, amb una esmaixada, va esmicolar el tauler. La força del pivot va sorprendre al Palau. Al descans, el Barça havia solucionat el partit. Un parcial de 28 a 12 en el segon quart va fer que els blaugrana marxessin al decans guanyant de 21 punts. Pau Ribas màxim anotador del partit amb 18 punts i un 4 de 5 en triples va ser l’exemple més clar de l’encert atacant de l’equip, que psicològicament surt reforçat després de la victòria davant els serbis. I ara ja pot pensar en el partit d’aquest diumenge de la Lliga ACB al Palau contra el Madrid.