Partit molt igualat entre el FC Barcelona i el Júnior als quarts de final de la Copa del Rei que s’està disputant a València. El Barça ha vist com cada vegada que s’avançava en el marcador, el conjunt de Sant Cugat aconseguia igualar el partit.

Els blaugrana han marcat primer amb un penal corner transformat per Fergus Dunn. El Júnior ha aconseguit empatar dos minuts més tard. Abans del descans han arribat dos gols més. El 2 a 1 l’ha fet Xavi Solà amb un gran llançament, però abans del xiulet, el Júnior ha tornat a empatar.

A la segona part, el Barça s’ha avançat amb una altre gol de penal córner. Però tres minuts més tard, Àlex Gil ha fet el definitiu empat a 3.

A la tanda de penals, l’encert del porter blaugrana ha estat clau, Adrian Rafi ha aturat dos llançaments i el seu germà, Andreas Rafi, ha fet el gol de la victòria.