Alegria entre les jugadores del Polo, després de classificar-se per a les semifinals de la Copa de la Reina. I és que han estat molt a prop de quedar-ne eliminades, la qual cosa hauria estat una sorpresa, ja que les barcelonines són una de les principals favorites a aixecar el títol.

L’Atlètic Terrassa, ben plantat al camp, ha complicat molt les coses a les polistes. Fins i tot s’han avançat en el marcador gràcies a un gol de Fátima Bustos de penal córner just abans del final del segon quart. El Polo tenia dos quarts per empatar i després capgirar el marcador, però tot i que ho ha intentat de totes les maneres s’ha trobat amb un mur infranquejable, la portera de l’Atlètic Beatriz Teodora. L’empat ha arribat “in extremis”, quan només quedaven 20 segons per acabar el partit. La salvadora ha estat Sanguinetti.

El gol ha forçat els shootouts i aquí el Polo ha estat molt més encertat. La confiança i la moral d’haver empatat han estat clau. El gol que ha classificat les barcelonines per a les semifinal l’ha marcat Marta Segú. L’accés a la final les polistes se’l jugaran contra el Junior.