Copa Asobal 2023 Barça Ademar Lleó
@asobal

El Barça continua el seu domini aclaparador en les competicions nacionals. A la Copa ASOBAL ja fa més d’una dècada que ningú no li fa ombra, gairebé igual que a la Lliga i a la Copa del Rei. En aquesta ocasió els blaugrana han superat l’Ademar de Lleó per 21 a 39 per aconseguir la dotzena Copa ASOBAL consecutiva i la divuitena del palmarès global.

Un partit sense història

Davant el conjunt amfitrió, l’Ademar i al Palau dels Esports de Lleó podia semblar que els locals podien intentar inquietar l’equip de Carlos Ortega, però res més lluny de la realitat. Des del primer moment, el Barça ha posat de manifest que volia la Copa ASOBAL. Als cinc minuts, 1 a 5, als 15 el resultat era de 4 a 13 i al descans ja hi havia 11 gols de diferència, 10 a 21. Els gols, molt repartits entre tots els jugadors.

La segona meitat no ha fet variar gaire el resultat perquè, tot i els intents de l’Ademar d’apropar-se al marcador, el conjunt blaugrana no només ha mantingut, sinó que també ha ampliat les diferències. Al final, resultat de 21 a 39 per al Barça, que continua l’idil·li amb la Copa ASOBAL.