El Barça ha perdut les semifinals de la Lliga de Campions per 4 a 3 contra el Porto. Els d’Edu Castro han fet mèrits per guanyar el partit, però el conjunt blaugrana s’ha vist sentenciat pels seus errors defensius i el poc encert de cara a porteria.

Primera part igualada

El Barça ha començat el partit encaixant un gol als primers minuts de l’enfrontament. Rafa Costa ha obert la llauna i ha posat al Porto davant al marcador al quart minut de joc. El conjunt dirigit per Edu Castro, però, s’ha sabut refer i al minut 12 Pau Bargalló ha empatat el partit.

Segona part d’infart

El partit estava totalment obert quan ha començat la segona part, però el Porto ha estat molt efectiu i ha sentenciat el partit al minut 40. Gonçalo Alves ha fet el 2 a 1 al minut 33 i només tres minuts després, al 36, l’ex del Barça, Xavi Barroso, ha col·locat el 3 a 1 al marcador. Ezequiel Mena ha estat l’encarregat de tancar la golejada del Porto amb un gol al minut 70. Tot i l’avantatge del conjunt portuguès, els blaugrana han estat a punt de capgirar el resultat. Al minut 42, Helder Nunes ha retallat distàncies i Pau Bargalló ha marcat el 4 a 3 al minut 44 de partit. El Barça ha intentat empatar el partit per forçar la pròrroga, però el Porto no ha concedit cap altre gol. Amb aquesta derrota el Barça queda eliminat de la present edició de la Lliga de Campions.