L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat 8 a 12 al CN Barcelona i ha arribat a la seva vint-i-unena final consecutiva. Els d’Elvis Fatovic ha trencat el partit al segon quart amb tres gols de manera consecutiva. Els de Víctor González ho han intentat a la segona part, però la falta d’efectivitat els ha condemnat. El Barceloneta buscarà el 18è títol de Lliga consecutiu contra el CN Sabadell.

Primera part molt física, amb defenses agressives

El primer quart ha estat molt igualat, amb les dues defenses molt físiques. Mario Lloret ha sigut el protagonista, aturant molts atacs de l’Atlètic-Barceloneta. Els d’Elvis Fatovic s’han avançat amb un gol de Felipe Perrone, que ha respost ràpidament Blai Mallarach. Alex Bustos ha tornat a desequilibrar el marcador, Unai Aguirre ha aturat un penal a Pol Goma i Roger Tahull ha posat la diferència de dos gols. Però el CN Barcelona ha reaccionat, Blai Mallarach i Marko Vavic han posat l’empat a tres. Amb una gran aturada de Mario Lloret s’ha arribat al final del primer quart.

Les defenses també s’han imposat als atacs en el principi del segon quart, amb el protagonisme per als dos porters, Mario Lloret i Unai Aguirre. Martin Famera ha fet el primer gol del quart per al Barceloneta, però Blai Mallarach ha tornat a fer l’empat per al Barcelona. Els d’Elvis Fatovic han fet un final de segon quart molt efectiu i Marc Larumbe, Alberto Munarriz i Roger Tahull han posat el 4-7 al marcador.

Un CN Barcelona desencertat no ha pogut remuntar

El tercer quart ha començat amb els dos equips molt erràtics, fins que Dursan Matkovic ha fet el 4-8 a favor del Barceloneta. El CN Barcelona ha trencat el parcial de 0-4, amb gols de Marc Valls i Blai Mallarach, que n’ha fet el seu quart gol, i ha posat el 6-8 al marcador. El Barceloneta ha reaccionat amb el tercer gol de Roger Tahull, un penal transformat per Marc Larumbe i una gran rematada de Martin Famera fins al 6 a 11 amb què s’ha arribat al final del tercer quart.

El CN Barcelona amb Blai Mallarach en atac i Mario Lloret a la porteria no s’ha rendit. El mateix Blai ha fet el seu cinquè gol i ha acostat el seu equip a quatre gols del rival. Óscar Asensio ha donat més esperances als de Víctor González baixant la diferència a tres. Però Marc Larumbe ha frustrat els intents de remuntada locals i el 8 a 12 ha estat el resultat final.