El Barça femení per cinquè any consecutiu als quarts de final de la Champions

El Barça femení segueix creixent pas a pas. Després de la victòria al camp del Minsk, va certificar l’accés als quarts de final de la Lliga de Campions i  s’ha convertit en un dels tres equips europeus que aconsegueix aquesta fita de manera consecutiva en els últims cinc anys.

El Barça i l’aposta pel futbol femení

Les blaugrana, a poc a poc, s’han anat fent un nom al Vell Continent. La temporada passada va jugar la final de la Champions i un any abans, el 2017, havia jugat per primer cop unes semifinals. Aquestes dues dades confirmen l’evolució positiva i l’aposta del FC Barcelona pel futbol femení.

Els altres dos grups, conjuntament amb el Barça, que han aconseguit arribar de manera consecutiva a la penúltima ronda de la Champions en els últims cinc anys són l’Olympic de Lió francès i el Wolfsburg alemany, dos dels equips amb més potencial a Europa.

El sorteig dels quarts de final de la Champions femenina del 2019 serà el divendres 8 de novembre a Nyon. Ara mateix hi ha classificats, a més del Barça, l’Olympique de Lió, el Wolfsburg, l’Atlètic de Madrid, el Bayern de Munic.