@ue_cornella

El partit amistós entre la selecció catalana amateur i la Unió Esportiva Cornellà ha acabat en empat (1-1) en un matx que s’ha disputat al CAR Sant Cugat. El Cornellà s’ha avançat en el marcador en els primers instants de partit, però als inicis del segon temps ha encaixat l’empat després d’un bon xut llunyà de Jaume Pascual, de la selecció catalana amateur.

El gol matiner del Cornellà

Pràcticament no s’havien disputat cinc minuts de partit quan els homes de Guillermo Fernández ja s’han posat per davant en el marcador, després que el porter de la selecció catalana Sergio Fernández hagi fet un mal control en botar-li la pilota just al davant, la qual cosa ha acabat en gol.

La selecció catalana, però, ha reaccionat i al minut 25 ha tingut el gol a tocar amb una doble ocasió: primer amb un xut de David Silva, que ha pogut treure la defensa verda sobre la línia de gol, i després amb una rematada de cap de Sergi Arranz que ha estat a punt d’acabar al fons de la porteria.

Tot i ser una primera part igualada i molt disputada, el gol matiner en pròpia porteria de Sergio ha servit al Cornellà per arribar al descans amb avantatge (0-1).

@FCF_CAT

Al segon temps s’han canviat els papers

La segona part ha començat totalment al revés que la primera. Als quatre minuts d’aquest segon període els homes de Toni Almendros han igualat el marcador gràcies a un xut potentíssim des de més de 20 metres executat per Jaume Pascual. I igual que en la primera meitat, hi ha hagut resposta per part de l’equip contrari. Aquest cop ha estat Valter, del Cornellà, qui ha estat a punt de tornar a avançar el seu equip en l’electrònic amb una bona ocasió després d’una assistència d’Iván Torreblanca.

Han anat passant els minuts i el Cornellà ha disposat d’algunes arribades a l’àrea contrària però sense crear gaire perill. Al final cap dels dos conjunts ha estat capaç d’endur-se la victòria.