El Barça ha complert el tràmit de la tornada dels vuitens de final de la Champions i s’ha classificat per als quarts després de superar el Minsk per 1 a 3 a Bielorússia. Les jugadores dirigides per Lluís Cortés no han tingut cap problema per passar a la ronda següent després del 5 a 0 de l’anada, en la qual es trobaran de ben segur un rival més complicat.

Rotacions al Barça

A les absències per lesió de Van der Gragt, Vicky Losada i Lieke Martens, i les de Marta Torrejón i Jenni Hermoso per decisió tècnica, cal afegir-hi algunes novetats en l’onze inicial. L’entrenador barcelonista ha aprofitar per donar descans a jugadores titulars habituals com la portera Sandra Paños o les jugadores de camp Patri, Leila, Oshoala i Graham. Tot, en un escenari, l’FC Minsk Stadium, amb només dos graus positius.

Minsk Barça Champions femenina
@FCBfemeni

El Minsk planta cara

La primera meitat ha estat una mica ensopida, amb poques ocasions de gol. El control del partit l’ha dut el Barça, però el Minsk també ha volgut dir-hi la seva. L’avantatge còmode de 5 a 0 del partit d’anada no ha fet perillar en cap moment l’eliminatòria. A la segona meitat ha debutat Carla amb el primer equip i les coses no han variat gaire, tot i que s’ha animat una mica l’enfrontament. Les jugadores bielorusses han aprofitat una de les poques ocasions de què han disposat per fer l’1 a 0 mitjançant Ogbiagbevha en el minut 60.

Reacció blaugrana

Poc li ha durat l’alegria al Minsk: sis minuts després Alexia Putellas ha aconseguit l’empat a un. Les barcelonistes han tingut opcions per desfer l’empat, però l‘1 a 2 no ha arribat fins al minut 80. Mariona ha estat la golejadora. Tot i tenir el partit encarrilat les blaugrana han continuat insistint davant la porteria local. En el minut 85, Patri Guijarro ha aconseguit l’1 a 3 definitiu. En el global de l’eliminatòria el Barça ha superat el Minsk per un clar 8 a 1.