El Barça, en un partit més complicat del previst, s’ha imposat al Rayo Vallecano per 4 a 0. No ha estat un dels millors partits de les barcelonines, però se l’han endut amb facilitat davant d’un rival que necessitava els tres punts per mantenir la permanència.

Poca intensitat per part del Barça

El penúltim partit de l’any a l’Estadi Johan Cruyff ha començat amb un ritme molt lent. Les blaugrana han dominat la primera part i s’han mostrat clarament superiors, però al partit li mancava intensitat. El primer gol ha arribat al minut 15 quan Graham ha centrat en un xut de falta i Jana Fernández ha rematat de cap. Fernández ha estat l’autora del gol número 100 del conjunt barceloní aquesta temporada. Per la seva banda, el Rayo s’ha vist sobrepassat i només ha generat una ocasió de perill en què la portera blaugrana Gemma ha pogut aturar amb facilitat. El Barça ha seguit buscant oportunitats, però no han estat del tot efectives. Al minut 37, Andrea ha centrat, però ningú ha arribat a rematar. Minuts abans de finalitzar la mitja part, Aitana ha buscat el segon gol, però no ha estat possible perquè la pilota ha anat a les mans de Larque.

Els gols es fan esperar

Després del descans, el Barça ha continuat sense mostrar la seva millor versió, ja que ha seguit amb un joc molt lent i amb errors poc habituals en l’equip de Jonatan Giráldez. Tot i que han seguit tenint el domini del partit, no han pogut mostrar el seu sistema de joc habitual. El conjunt blaugana ha creat ocasions, però les ha deixat escapar. Al minut 62, Graham ha tingut una oportunitat clara, però el xut ha anat per sobre el travesser. El Rayo, però, ha donat l’ensurt al minut 72 amb un gol d’Iris que l’àrbitra ha anul·lat per fora de joc. El Barça ha reaccionat i Melanie, al minut 80, ha fet el 2 a 0. Un gol de penal d’Hermoso ho ha sentenciat al minut 85 i un d’Aitana, en temps afegit, han posat el 4 a 0 definitiu en el marcador. El Barça suma 14 victòries en 14 partits.