El CE Mediterrani ha perdut per 9 a 12 contra el Mataró en un partit molt intens i igualat. Les de Marian Díaz han aconseguit plantar cara al líder de la categoria i tot i la derrota, les santsenques han jugat un molt bon partit.

Primera meitat intensa

Tots dos equips han començat el partit elèctrics i el grau d’intensitat als dos primers quarts ha estat molt elevat. El Mediterrani no ha disposat de gaires oportunitats per marcar, però ha estat molt contundent en defensa i ha aconseguit frenar un Mataró molt ofensiu que podria haver fet molts més gols si no hagués estat per la gran feina defensiva de les santsenques. El resultat a la mitja part era de 3 a 5.

Tensió fins al final

El Mediterrani continuava donant la cara i aconseguia acabar el tercer quart amb un resultat de 8 a 8, amb un parcial a favor de 5 a 3. Les de Marian Díaz sabien que l’últim quart era decisiu per emportar-se el partit i han defensat el resultat amb dents i ungles. Malauradament per a les barcelonines, però, el Mataró ha aconseguit sentenciar l’enfrontament i ha acabat guanyant per 9 a 12.

Sara Lizotte ha estat la protagonista del partit

Sara Lizotte, jugadora del Mediterrani, ha fet una gran actuació i ha marcat 5 dels gols del seu equip. La jugadora nord-americana ha estat clau perquè el Mediterrani hagi pogut plantar cara al Mataró fins a l’últim quart.