Barça Basquet equip

La Copa del Rei de Màlaga 2024 no la guanyarà el Barça, o això diuen les enquestes.

Aquest dimarts l’ACB ha publicat els resultats de les tradicionals enquestes que fa al voltant de la competició del KO. Els participants d’aquesta enquesta són els entrenadors i els directors esportius dels 10 equips que no s’han classificat per a la Copa.

El Barça no és un clar candidat a la Copa

Per primera vegada en molts anys, el Barça no és el favorit per guanyar la Copa per cap dels enquestats. Reial Madrid (75 % dels vots), Unicaja de Màlaga (20 %) i Lenovo Tenerife (5 %) han estat els tres equips triats com a favorits per entrenadors i directors esportius.

Pel que fa al premi MVP, que s’entrega al millor jugador del torneig, tampoc hi trobem presència blaugrana. Fins a set jugadors apareixen mencionats com a possibles guanyadors del guardó (Facundo Campazzo, Edy Tavares, Dzanan Musa, Dylan Osetkowski, Tyson Carter, Kendrick Perry i Marcelinho Huertas). Cap d’ells és culer.

No tot és fosc per a l’equip de Roger Grimau

Les enquestes, que segur que serveixen de motivació per a la plantilla blaugrana, no han estat del tot cruels amb els culers. Els entrenadors i directors esportius enquestats creuen, amb un ampli 85 % dels vots, que el Barça passarà per sobre del Manresa en el partit de quarts de final que disputaran els dos equips catalans el pròxim divendres, 16 de febrer.