El Barça de futbol sala 2022/2023 tindrà una plantilla per “aspirar a tots els títols”. El coordinador esportiu de la secció, Jordi Torras, ha fet balanç de com afronta el curs l’equip de Jesús Velasco. El Barça s’ha fet la tradicional fotografia oficial del curs, amb atenció especial als nous fitxatges culers: Sergio González, Catela i Antonio. L’equip vol repetir els èxits de la temporada passada, amb els títols de campió de Lliga, Champions, Copa d’Espanya i Supercopa d’Espanya.

Jordi Torras: “Volem fer un joc atractiu que enganxi l’afició”

Els dos principals objectius del Barça, segons ha explicat Jordi Torras, seran “seguir guanyant tots els títols possibles i fer un joc atractiu que enganxi l’afició”. Torras ha valorat la plantilla blaugrana per a la nova temporada: “Hem incorporat jugadors joves i amb ambició i qualitat, tenim una plantilla àmplia i ben coberta en totes les posicions, segurament una de les millors del món, el club ha fet un esforç i ara el repte és seguir en la línia de la temporada passada i aspirar a guanyar tots els títols en joc”.

Jordi Torras també ha parlat dels tres fitxatges que tindrà Jesús Velasco per assolir els èxits del curs passat. Sobre Catela, Torras creu que és “un esquerrà amb molta qualitat i capacitat de desbordar”. El responsable de la secció de futbol sala també ha valorat l’arribada d’Antonio, “un jove amb molta projecció”, i Sergio González, “un jugador polivalent i un exemple de com un jugador que va passar pels equips formatius pot tornar i guanyar-se un lloc al primer equip si treballa i fa bé les coses”.