Barça CBS

El Barça CBS ha perdut el partit anada de les semifinals de la Lliga davant el Perfumerías Avenida per 57 a 64. Ha estat un partit igualat, en què la intensitat de les defenses s’ha imposat a l’encert en atac. Aquest dissabte les blaugrana hauran de remuntar .. punts a la pista de les castellanes si volen jugar la final.

El Barça manté el ritme

Primera part molt igualada entre el Barça CBS i el Perfumerías Avenida. Tot i el favoritisme de les castellanes, les blaugrana han plantat cara i en cap moment li han perdut el ritme al partit. Ruth Hamblin amb 10 punts ha estat la millor jugadora ofensivament pel que fa a l’equip d’Isaac Fernández, al final del primer quart s’ha arribat amb un marcador de 20 a 21. En el segon ha semblat que el Perfumerías Avenida, mitjançant Michaela Onyenere (11 punts), s’escapava, però el Barça ha sapigut reaccionar i ha marxat al descans només 2 punts per sota, 35 a 37.

El Perfumerías Avenida fa valer la seva qualitat

En el tercer quart al Barça li ha costat superar la intensa defensa de l’equip de Salamanca i només ha pogut anotar 10 punts. Això ha fet que les castellanes obrissin una mica d’escletxa en el marcador, ja que s’han escapat de 7 punts al final d’aquest període, 45 a 52. S’ha entrat en l’últim i definitiu quart amb el Barça intentant reduir l’avantatge, però el Perfumerías Avenida no ho ha permés i a poc a poc les castellanes han anat augmentant la diferència. Un triple de Bridget Carleton ha obert un forat de 8 punts. En els últims minuts les blaugrana no han pogut retallar la distancia i han acabat perdent per 57 a 64.